• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Adana Vuslat FM'in Salavat Kampanyasına Yoğun İlgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Akdeniz Peygamber Sevdalıları Platformu'nun başlattığı "Milyar Salâvat" kampanyası, platforma üye derneklerin yoğun katılımı ile devam ederken, şu ana kadar çekilen salâvatların yüz milyonlara ulaştığı kaydedildi. Nisan ayı sonuna kadar sürmesi planlanan salâvat kampanyasına destek veren Adana Vuslat FM'in dinleyicilerinden yazdırdığı salâvat sayısının ise şimdiden 300 milyonu aştığı açıklandı.

 

"Milyar Salâvat" kampanyasına dinleyicileri tarafından yoğun teveccüh olduğunu belirten Adana Vuslat FM'in Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Dağtekin; "Akdeniz Peygamber Sevdalıları Platformu ve radyomuzun ortak başlattığı salavat kampanyamız, çok güzel ve bereketli gidiyor. Bizim bu kampanya ile amacımız insanları salavata yöneltmek, efendimizi hatırda tutmak, O'nun yolunu sürekli hatırda tutmak idi. Hamdolsun "Milyar Salâvat" kampanyamız, o kadar çok ilgi gördü ki; çarşıya çıkınca elinde zikirmatik olan ve salavat çeken birçok kişi görüyoruz. Şehir merkezlerinde, işyerlerinde, okullarda ve evlerde ellerden zikirmatikler düşmüyor. Hatta Adana merkezli kitapevlerinde zikirmatikler bulunamadığından yok satıyor." dedi.

 

Şu an itibarıyla dinleyicileri tarafından yazdırılan salâvat sayısının 300 milyona ulaştığını belirten Dağtekin, "bizi yerel olarak Adana'da dinleyenlerin yanısıra, www.vuslatfm.com.tr internet adresi üzerinden şehir dışından dinleyenler, hatta yurt dışından izleyicilerimiz, bize ulaşarak salâvat yazdırıyor" dedi.

 

Çekilen salâvatların, Nisan ayında Peygamberi bir iklim oluşturduğunu ifade eden Dağtekin; Bu kampanyayı başlatan, katılan ve destek olup yayılmasını sağlayan herkesten Allah razı olsun" şeklinde konuştu. (Ayhan Kaya - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir