• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Mardin`de araması bulunan 17 şüpheli yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'in Artuklu, Kızıltepe, Nusaybin ve Mazıdağı ilçelerinde dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik, yağma, adam yaralama ve hırsızlık gibi çeşitli suçlardan araması olan 17 şüpheli gözaltına alındı. "Yoklama-Bakaya" olarak aranan 22 kişi hakkında ise tebligat düzenlendi.

Alınan bilgilere göre, Artuklu ilçesinde "5607 sayılı Kanun'a muhalefet" suçundan aranan bir şüpheli yakalandı.

Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcılığının talimatlarıyla yapılan denetimlerde; "yaralama, hırsızlık ve 6136 sayılı Kanun'a muhalefet" suçlarından 8 ayrı yakalama emri ve kesinleşmiş 7 yıl 25 gün hapis cezası bulunan bir şüpheli, "resmi belgede sahtecilik" suçundan aranan 2 şüpheli, "basit yaralama" suçundan  aranan bir şüpheli, "yağma" suçundan kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası bulunan bir şüpheli, "dolandırıcılık" suçundan aranan bir şüpheli, "trafik güvenliğini tehlikeye sokma" suçundan aranan bir şüpheli, "askeri firar izin tecavüzü" suçundan  aranan bir şüpheli, "kamu kurum ve kuruluşların zararına dolandırıcılık" suçundan aranan bir şüpheli, "açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık" suçundan aranan bir şüpheli, "bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık" suçundan aranan bir şüpheli yakalandı. "Yoklama-Bakaya" olarak aranan 20 kişi hakkında tebligat düzenlendi.

Nusaybin'de; "seyirden yasaklı kişinin kanunda belirtilen şekilde kolluk kuvvetine müracaat etmemesi" suçundan aranan bir şüpheli, "4733 sayılı Kanun'a muhalefet" suçundan kesinleşmiş 80 TL para cezası bulunan bir şüpheli, "yaralama" suçundan kesinleşmiş 4 yıl 2 ay, 2 yıl 5 ay 5 gün ve 2 yıl bir ay hapis cezaları bulunan 3 şüpheli yakalandı.

Mazıdağı'nda ise "Yoklama-Bakaya" olarak aranan 2 kişi hakkında tebligat düzenlendi. (M. Salih Keskin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir