• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR'dan çarşafından dolayı saldırıya uğrayan bayana ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve beraberindeki heyet önceki gün İstanbul Kadıköy Bostancı Metrosunda asansör beklerken çarşafı nedeniyle saldırıya uğrayan Kerime P.'ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete, HÜDA PAR İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cafer Ökmen, İstanbul İl İdare Kurulu Üyesi Türkan Ökmen ve Pendik İlçe Kadın Kolları Teşkilatından bir heyet katıldı.

Kerime P. ve ailesini ziyaret eden HÜDA PAR heyeti, yaşanan elim hadiseden dolayı Kerime hanıma ve ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, saldırının kabul edilemez olduğunu söyledi.

Hatırlanacağı üzere 10 gün önce İstanbul Kadıköy Metrosunda, bir devlet kurumunda temizlik görevlisi olarak görev yapan 36 yaşındaki Kerime P. çarşafından dolayı Atınç Manap isimli birinin sözlü ve fiili saldırısına maruz kalmıştı.

Olayın ardından Kerime P.nin şikâyeti üzerine gözaltına alınan Atınç Manap isimli provokatör, Anadolu 3. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından, yurtdışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. (Ramazan Casuk-İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir