• DOLAR 32.45
  • EURO 34.906
  • ALTIN 2403.914
  • ...
"Türkiye ekonomik gelişmesiyle birlikte bağımsızlığını da yakaladı"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl'de AK Parti İl Başkanlığı tarafından 'Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı' düzenlendi.

Bingöl Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen programa, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Milletvekili Enver Fehmioğlu, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Eski Milletvekili Prof. Dr. Eşref Taş, İl başkanı Mehmet Hanefi Güller, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, AK Parti'nin 16 yılık iktidar sürecini değerlendirdi.

Başarmanın sırrının istişareden geçtiğini söyleyen Coşkun, "Biz sadece hizmet sarhoşluğuna kapılmamız lazım.  Zaman zaman hakikaten 16-17 yıllık muhasebemizi yapmamız lazım.  Nerede ne eksiğimiz var,  neye başladık ne eksik kaldı, neleri görmezden geldik, kimlere nasıl davrandık? Vatandaş bunların hepsini görüyor. Arkadaşlar, sizlerin işleri çok ağır. Teşkilat işi dünyanın en zor işi ama dünyanın en zevkli işidir. Dolayısıyla bu süreçte hiçbir şekilde makamların, mevkilerin bunların hiç bir zaman aramıza girmesine gerek yok." dedi.

"Kavgamız bu ülkenin kanını emen insanlarla olmalı"

Coşkun, şunları söyledi:  "Eğer kavga edeceksek,  eğer çatışma yaşayacaksak kendimizde değil bunu faiz lobileri ile yapacağız.  Bu ülkenin kanını emen insanlarla yapacağız.  Daha düne kadar iktidarları devirmeye çalışan medya patronlarına karşı yapacağız. Hükümetleri yıkmaya çalışan o ihanet şebekesinin sahipleri olan köşe yazarlarıyla yapacağız. Mücadeleyi yapacaksak, içeride ve dışarıdaki ihanet şebekeleri ile yapacağız."

"Daha düne kadar terörle mücadeleyi bile başkasının verdiği silahlarla ve onların tanıdığı imkânlarla yapılıyordu"

"Daha düne kadar terörle mücadele bile başkasının verdiği silahlarla ve onların tanıdığı imkânlarla yapılıyordu." diyen Coşkun,  "Eğer PKK terör örgütüne darbe vuracak hale geliyorduysak, niye 40 yıldır kanımızı emiyor? Hemen birileri, bu zalimler, 'Sen bizim silahımızı kullanıyorsun. Sen bizim istihbaratımızı kullanıyorsun. Dur, darbe vurma.' diyorlardı. Bugün geldiğimiz noktada, Türkiye artık yerli gemisini, füzesini ve yerli insansız hava araçlarını üretiyor." ifadelerini kullandı.

Coşkun, "Türkiye gelişmesini yalnız ve yalnız ekonomik kalkınmasını sağlamıyor tam da bu dönemde aslında 16 yıldır bağımsızlığını da yakalıyor.  Bugün dünya lideri olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sadece Türkiye'nin umudu değil, dünyadaki bütün mazlumların umudu haline geldi. Bakın yanı başımızda yaşanan ve yaşatılmak istenilenlerin durumunu görüyoruz.  Bugün 8 yıldır Suriye'deki zalim uygulamayı ve insanların 10 milyon, 12 milyon insan ülkesini terk edip dünyanın değişik yerlerine gitmek zorunda bırakılmış. Bir milyondan fazla insan canından ve malından olmuş. Bu insanlara kucak açan, dünyadaki bütün mazlumların yanında olan lider Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır.  Rabbim sizlerin, bizlerin birlik ve beraberliğini bozmasın. Allah gücümüze güç katsın. Allah zalimlere karşı bizleri güçlü kılsın." şeklinde konuştu. (İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir