• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Peynir bidonunun içerisine saklanmış esrar ele geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siirt'te bir yolcu otobüsünün durdurularak şüpheli bir kişinin eşyalarında yapılan aramalarda peynir bidonunun içerisinde gizlenmiş esrar ele geçirilirken söz konusu şahıs tutuklandı.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde satan ve kullanan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda; 13.03.2018 günü ilimizden farklı illere giden otobüsler üzerinde yapılan kontrollerde ilimizden İstanbul iline giden bir otobüste yolcu olarak bulunan D.Ö. isimli şahsın şüpheli hareketleri üzerinde D.Ö.'nün eşyaları kontrol edildiğinde peynir bidonu içinde saklanmış 16,70 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir. D.Ö. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi." denildi.

Bir başka uyuşturucu operasyonu ile ilgili açıklamada, "H.B. isimli şahsın Diyarbakır ilinden yüklü miktarda uyuşturucu madde getirdiği ve satışa hazır bulundurmak üzere ikametinde sakladığı bilgi alınması üzerine Siirt Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararına istinaden ikamette yapılan aramada 267,60 gram Esrar Maddesi ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlara istinaden H.B. hakkında yasal işlem yapılmıştır" ifadelerine yer verildi. ( Murat Orhan- İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir