• DOLAR 32.576
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2461.574
  • ...
Vicdansız Sürücü Ağır Yaraladığı Genci Bırakarak Kaçtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Edinilen bilgilere göre, Bingöl şehir merkezine seyir halindeki bir pikap, dün akşam saat 21.00 sıralarında Kervansaray mevkiinde, yaya olan 17 yaşındaki Emrullah Karaoba'ya çarptı. Karaoba'nın ağır yaralandığı kazada, pikap sürücüsü durmak yerine olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin ve olay yerinden geçen sürücü ve vatandaşların ambulans ve polise haber vermesiyle ağır yaralanan genç, olay yerine gelen acil 112 tarafından Bingöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yapılan ilk müdahalenin ardından Karoba'nın vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar tespit edildi. Hastanın durumunun ağır olması sebebiyle Elazığ Araştırma Hastanesine kaldırıldığı ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Emrullah Karaoba'nın, yanında bulunan arkadaşı olayı şöyle anlattı: "İşten çıktık köyümüz Çektik Suyuna gitmek için araba bekliyorduk. Karayolunun yapımı sebebiyle yol tek şeride indiği için karşıya geçmek için adım atığımız gibi süratli bir şekilde gelen bir pikap arkadaşım Emrullah'a çarptı. Pikap sürücüsü durmak yerine olay yerinden kaçtı."

Öte yandan alınan son bilgilere göre, başlatılan soruşturma sonucu olay yerinden kaçan sürücü yakalandı. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir