• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
YGS'ye Girecekler Moral Buldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- Kalem-Der, Yüksek Öğretime Giriş Sınavı'na (YGS) girecek öğrenciler Bingöl Belediyesi Kültür Merkezi'nde konuşma, skeç, moral, motive ve müzik dinletisi ile bir dizi etkinlik düzenledi.

 

Bingöl Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Tahir Gündüz'ün konuşmacı olarak katıldığı programa öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

 

Programda bir konuşma yapan Bingöl Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Gündüz, YGS ve LYS sınavlarında başarı elde etmek için yapılan çabaların cennet yolunda da zaferi kazanmak için çaba gösterilmesi gerektiğini söyledi.

 

Cennet yolunun zaferi için iman, ibadet ve güzel ahlakın olması gerektiğini ifade eden Gündüz, tuzaklarında üç türlüsü olduğunu ve bunların da şehvet, dünya sevgisi ve kul hakkı olduğunu vurgu yaptı.

 

Müslümanların bu şuurla hareket etmesi gerektiğini kaydeden Gürbüz, konuşmasının sonunda sınavlara girecek olan bütün öğrencilere başarılar diledi.

 

Gürbüz'ün konuşmasının ardından İlahi Sanatçısı Hikmet Kıyançiçek, söylediği ilahilerle programa canlılık kattı. İlahilerin söylenmesinin ardından program, öğrencilerin hazırlamış olduğu skeç ile devam etti. Skeçte, öğrenciler iyi bir moral ve motivasyon buldular. (Furkan Bingöl-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir