• DOLAR 32.615
  • EURO 35.134
  • ALTIN 2451.497
  • ...
Erdoğan`dan Erbakan mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın Ahirete irtihalinin 7'inci sene-i devriyesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında, "Ahirete irtihalinin 7. sene-i devriyesinde, 54. Hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan'a Yüce Mevla'dan rahmet ve mağfiret diliyorum." temennisinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan,  "Merhum hocamız hayatını "ahlak, adalet ve barış" için harcamış; ülkesinin ve milletinin menfaatini daima üstün tutmuş büyük bir aksiyon ve dava adamıydı." dedi.

Erdoğan, "Kendisi yarım asra yaklaşan siyasi hayatı boyunca tüm engellemelere, haksızlık ve hukuksuzluklara rağmen "İman varsa imkân da vardır" diyerek asla yeise düşmeden mücadelesini kararlılıkla devam ettirmiştir. Liderliğini yaptığı hiçbir siyasi hareketin meşruiyetten, hukuktan, hak ve adalet çizgisinden sapmasına müsaade etmemiştir. Merhum Erbakan hocamızın en önemli özelliklerinden biri de Türk Milletine duyduğu güven ile Türkiye'nin aydınlık ve müreffeh geleceğine olan sarsılmaz inancıdır. Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızı şükranla yâd ediyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir