• DOLAR 32.568
  • EURO 35.143
  • ALTIN 2449.82
  • ...
Gaziantep`te 4 şüpheli hırsızlıktan yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheliden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, Şahinbey ilçesi 75'inci Yıl Mahallesi'ndeki bir okulda meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili yapılan araştırma ve kamera görüntüleri incelemesi sonucunda, T.T. isimli şüpheli, okuldan çaldığı iddia edilen mini rehber amfisi ile birlikte yakalandı.

Şüphelinin yapılan incelemelerinde, 2 hırsızlık olayından da arandığı tespit edildi. Hakkında yapılan yasal işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen T.T, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şahinbey ilçesi Esentepe Mahallesi'nde bir iş yerinde meydana gelen kablo hırsızlığı olayı ile ilgili yapılan araştırma ve kamera görüntülerinin incelenmesi sonucu C.K. ve İ.S. isimli şüpheliler, kablo kesmekte kullandıkları suç aleti demir testereyle yakalandılar.

Şüphelilerin kabloları sattıkları öğrenilirken, M.P. isimli başka bir şüphelinin, kendi iş yerinde bir adet pompalı tüfek ve 3 adet dolu kartuş ile birlikte yakalandığı bildirildi.

Şüpheliler, haklarında yapılan yasal işlemlerin ardından adliyeye sevk edildiler.

Bir kişi uyuşturucudan gözaltına alındı

Öte yandan, ilçede yapılan uygulama esnasında durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta gerçekleştirilen aramada 420 gram esrar, bir adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 4 adet dolu fişek ele geçirildi.

Uyuşturucu ve silaha el konulurken, E.G. isimli şüpheli gözaltına alındı. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir