• DOLAR 34.184
  • EURO 38.323
  • ALTIN 2904.229
  • ...
Bitlis`te uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kentte gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 3 şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi.

Açıklamada, "Yapılan bir ihbar üzerine uyuşturucu madde satışı yaptıkları belirtilen M.M.A. ve V.P. isimli şahıslar görevlilerimizce yakalanmış, yapılan aramalarda daralı ağırlığı 0,05 gram uyuşturucu metamfetamin maddesi, bir adet extacy hap ile bir adet hassas terazi ele geçirilmiş, şahısların uyuşturucu madde ticaretinde kullandığı Bitlis merkezinde bulunan ikamet adresi tespit edilmiş, bahse konu ikamette yapılan aramada ise uyuşturucu madde içiminde kullanılan 5 adet materyal ele geçirilmiştir. Olay ile ilgili yakalanan M.M.A. ve V.P. isimli şahıslar, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 14 Şubat 2018 tarihinde mevcutlu olarak Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir." denildi.

14 Şubat'ta bir yolcu otobüsünün durdurulduğu ve A.E. isimli şüphelinin üzerinde 124 gram eroin bulunduğunun bildirildiği açıklamada, "Olay ile ilgili yakalanan A.E. isimli şahıs, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 14 Şubat 2018 tarihinde mevcutlu olarak Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir