• DOLAR 32.446
  • EURO 34.771
  • ALTIN 2441.168
  • ...

Evliliğin en önemli adımlarından biri olan nişan merasimi pek çok çiftin hayalini kurduğu en özel günlerden biridir. Bu özel güne eşlik eden alyans çiftine karar vermek ise oldukça zordur. Bir ömür boyu, daima parmağınızda taşıyarak eşinize olan bağlılığınızı göstereceğiniz bu aksesuar şıklığının yanı sıra aynı zaman da kullanışlı da olmalıdır. Peki, alyans alırken nelere dikkat etmeli?

Çok sayıda alyans modeli arasından seçim yapmak zor olsa da çiftler çoğunlukla altın alyans yerine gümüşü tercih ederler. Özellikle İslami inanca sahip çiftler altının erkeğe haram kılınması nedeniyle evlenecek çiftler gümüş alyans modellerine yönelirler. Bunun bir diğer sebebi de gümüş alyansların bütçeleri daha az zorlaması ve bol çeşidinin bulunması ile ilgilidir.

2018 Alyans modelleri arasında yine en popüler olanlar sade alyans ya da diğer bir adıyla klasik alyanslardır. Klasik alyanslar parlaklığına ve kalınlığına göre değişmekte ve modellendirilmektedir. Modası hiç geçmeyecek tasarımlar arasında yer alır ancak herkes sade model tercih etmemektedir.

Alyans seçerken dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta da alyansın parmağınızın ölçülerine uygun olmasıdır. Daima parmağınızda taşıyacağını düşünerek, seçiminizi parmağınızda rahat hareket eden ve kan akışını kesmeyen bir modelden yana kullanmalısınız. Bu açıdan rahatlıkla parmağınızda taşıyacağınız modellere yönelmelisiniz.

Alyans seçiminde kendi tarzınıza da yansıtmasına özen göstermelisiniz. Spor bir tarza sahipseniz klasik alyanslar size yardımcı olacaktır. Taşlı ya da süslü modeller sizi olduğundan daha yaşlı gösterebilir. Yaşınız, giyim tarzınıza uygun olarak belirlemelisiniz.

Son zamanların modası olan kişiye özel alyanslar da oldukça  popüler, Parmak izli alyanslar, sözlü alyanslar ya da tarih işlemeli alyanslar ile bu özel aksesuarı size özel tasarlatabiliyorsunuz. Aynı zamanda farklı yazı fontlarında isimli alyanslar da tasarlatmak mümkün.

Siz de hemen https://www.aniyuzuk.com/gumus-alyans gelerek kişiye özel tasarlanan alyans çiftlerini inceleyebilir dilerseniz klasik modeller arasından seçim yapabilirsiniz. Hemen sipariş verin, aynı gün ücretsiz kargo ile kolayca alışveriş yapın.