• DOLAR 32.666
  • EURO 35.413
  • ALTIN 2501.94
  • ...
Meteorolojiden 3 il için sağanak yağış uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Balıkesir, Çanakkale ve İzmir'de sağanak yağış beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karış uyarıda bulundu.

Meteorolojiden yapılan uyarıya göre, Balıkesir'de beklenen sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların bu gece ve yarın akşam saatlerine kadar Ayvalık, Edremit, Gömeç, Burhaniye ve Havran ilçelerinde kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekecek.

Ayrıca Çanakkale çevrelerinde beklenen sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların bu gece ve yarın akşam saatlerine kadar Ezine, Ayvacık ve Bayramiç ilçelerinde kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekecek.

Öte yandan İzmir'de beklenen sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların bu gece ve yarın il genelinde kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekecek.

Meteoroloji ayrıca yarın Marmara, Ege, İç Anadolu bölgeleri ile Akdeniz'in ve Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli rüzgar beklendiğinden akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli güneyli rüzgarın oluşturabileceği soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir