• DOLAR 32.52
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2450.534
  • ...
Bakanlıklarda atamalar yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında; Aile ve Sosyal Politikalar, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, İçişleri, Kültür ve Turizm, Maliye, Milli Eğitim, Orman ve Su İşleri ile Sağlık bakanlıklarına ait atama kararları yayımlandı.

Buna göre, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşaviri Tülay Akyüz, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına bağlı Türkiye Petrolleri A. O. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Besim Şişman'ın, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması uygun görüldü.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Birinci Hukuk Müşaviri Yaşar Güçlü, Et ve Süt Kurumu Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ethem Kalın, Tarım İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Salih Başparmak, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Demirci başka bir göreve başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Bakanlık Müşavirliğine Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Ali Recep Nazlı, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine aynı yer Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Osman Uzun, Çorum İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Edirne İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Orhan Sarı atandı.

Mülkiye müfettişliklerine atamalar

İçişleri Bakanlığında açık bulunan mülkiye müfettişliklerine; Mersin Vali Yardımcısı Halil Karbuz'un, Siirt Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş'un, Hukuk Müşaviri Erkan Çapar'ın, Eşme Kaymakamı Ozan Gazel'in, Silopi Kaymakamı Savaş Konak'ın, Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge'nin, Tirebolu Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı'nın, Tekirdağ/Saray Kaymakamı Alp Arslan'ın, Samandağ Kaymakamı Cahit Çelik'in, Antalya/Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan'ın, Babaeski Kaymakamı Tarkan Keskin'in, Osmancık Kaymakamı Selçuk Aslan'ın, Pasinler Kaymakamı Harun Ersin Polat'ın, Suruç Kaymakamı Ferhat Sinanoğlu'nun, Diyarbakır Vali Yardımcısı Tuğba Koşal'ın, Saruhanlı Kaymakamı İlker Özerk Özcan'ın, Araklı Kaymakamı Ahmet Günaydın'ın, Hopa Kaymakamı Ferit Görükmez'in, Çanakkale/Ayvacık Kaymakamı Hakan Hakyemez'in, Eğitim Daire Başkanlığı Şube Müdürü Yusuf Güni'nin, Patnos Kaymakamı Engin Yalçın'ın, Akyaka Kaymakamı Hasan Sazkaya'nın, Kırkağaç Kaymakamı Cengizhan Yılmaz'ın, Delice Kaymakamı Nevzat Karkacı'nın atanması uygun görüldü.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşavirliğine Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Abdullah Necat Birecik atanırken; Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Pamukçuoğlu, Kastamonu İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziver Kaplan ve Başmüfettiş Yahya Kırlangıç başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Maliye Bakanlığına bağlı Adıyaman Defterdarı Orhan Mutluay başka bir göreve atanırken, açık bulunan Ankara Vergi Dairesi Başkanlığına Gelir İdaresi Daire Başkanı İlhan Karayılan'ın atanması uygun görüldü.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Açık bulunan Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müşavirliğine Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez atandı.

Sağlık Bakanlığına bağlı Halk Sağlığı Genel Müdür Yardımcısı Dr. Halil Ekinci'nin başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınmasına karar verildi. (Hamza Adiyaman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir