• DOLAR 32.462
  • EURO 34.821
  • ALTIN 2440.71
  • ...
Viranşehirlilerden parkın bakımsız bırakılmasına tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Viranşehir Kışla Mahallesinde bulunan Antin Parkının bakımsız bırakıldığını ve çöplüğe döndüğünü söyleyerek tepki gösteren mahalle sakinleri, parka aileleriyle gelip oturmaya hasret kaldıklarını söyledi.

Parkın bakımsızlık ve kontrolsüzlükten dolayı çöp alanına döndüğünü belirten mahalle sakinleri, yetkililere seslenerek parka sahip çıkılmasını istediler.

Konu ile ilgili olarak rahatsızlığını dile getiren mahalle sakinlerinden İbrahim Halil Dolaş, "Yetkililer ilgi göstermiyor. Yetkililerin bir an önce bu parka bir çözüm bulmalarını ve mahallemizi de güzel parka kavuşturmalarını istiyoruz." dedi.

Parkın çöplükten geçilmediğini belirten Dolaş, "Parkın dışında bir duvar ya da bir set olmadığı için oto park haline gelmiş durumda. Arabalar parkın ortasına kadar gidiyorlar. Bizler ailemizle gidip rahat bir şekilde oturamıyoruz. Orada, esrar bali ve uyuşturucu kullananlar var. Polis gelip kontrol edebilir veya zabıta kontrol edebilir. Ama yok, ne kontrol var ne de bakım." şeklinde konuştu.

Büyük bir park alanının boş bir araziye döndüğünü ve çöp içerisinde kaldığını belirten Mahalle sakinlerinden İskender Koç ise şöyle konuştu:

"Parkın haline bakın! Otopark mı, oto alım satım yeri mi belli değil. Parkın hali perişan durumda. Park, insanların gelip oturmaları için yapılmış ancak oturamıyorsun ki. Yenişehir Mahallesinde bulunan parklara gidip bakın. Hepsi bakımlı, temiz, oturulmaya müsait. Ama bizim buradaki parkın hali perişan durumda. Belediye yetkilileri bir gün gelip bakamıyorlar. Yetkililerden bu parkımıza bir çözüm bulmalarını istiyorum."  dedi. (Sabri Acet - İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir