• DOLAR 32.47
  • EURO 34.724
  • ALTIN 2434.753
  • ...
 "Ülke zor bir süreçten geçiyor"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman'ın aşiret liderleriyle yemekte bir araya geldi.

TP Kristal Park tesislerinde düzenlenen yemek programına Vali Deniz'in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar ve aşiret liderleri katıldı.

Yemekten sonra Vali Deniz, ilin genel sorunlarının yanı sıra son süreçte ülkede yaşanan genel sorunlar üzerine aşiret liderleriyle bir süre sohbet etti.

Vali Deniz, Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ili ziyaret edeceğini de belirtti.

Türkiye'nin Afrin'deki operasyonlarına değinen Deniz, ülkenin zor bir süreçten geçtiğini ve her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacın olduğunu söyleyerek, "Harekâtın Kürt kardeşlerimize karşı yapılmadığını, harekâtın terör örgütlerine karşı yapıldığını halkımıza anlatmalıyız. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan güçlerin karşısında dik durmalıyız. Türkiye'ye karşı oynan bu oyunları nasıl ki 15 Temmuz'da hep beraber bozduysak, bundan sonra da gereken cevabı vermeliyiz." diye konuştu

İlin sorunlarına ilişkin sorun ve taleplerin görüşülmesinin ardından program sona erdi.

Vali Deniz, daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın destekleriyle merkez Esentepe'de yapılacak "Cami ve Külliye" alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.(M.Fatih Akgül-İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir