• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Valisi Güzeloğlu Hazro'da muhtarlarla bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Hazro ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

Toplantıya, İl Müftüsü Burhan İşleyen, Diyarbakır Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Hazro Belediye Başkan Vekili ve İlçe Kaymakamı Yusuf Osman Diktaş, kamu kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Güzeloğlu, önceliklerinin ekonomik, sosyal ve toplumsal kalkınmanın olduğunun altını çizdi.

Güzeloğlu, "Muazzez dinimizin temel düsturu iki günü bir olan ziyandadır. Biz bırakın günleri ayları yılları ziyan ettik, ettirdiler. İhanet örgütleri, onların destekçileri, bu milletin kalkınmasının gelişmesinin, güzelleşmesinin önüne engel çektiler. Nerede milletin hayrına yararına insanın kalkınma ve gelişmesine dönük bir hizmet varsa önünde durup o işi sabote ettiler. Kan, gözyaşı döktüler ama hepsi ihanetinin ve bu milletin ve devletin önünde durmasının bedelini ödediler ve ödeyecektirler. Bunun adı PKK, FETÖ, o bu... İçte ve dışta bu büyük yürüyüşümüzü hiç biri durduramadı ve durduramayacak. İmanla ve inançla kararlı yürüyüşümüz devam ediyor ve devam edecek. Bakın şimdi sınırın ötesinde ihanetin işbirlikçileri yuvalandığı yerde aynı mücadelemiz devam ediyor. Orada barış geldiğinde Kürde de Araba da yaşayan Türkmene de herkese barış gelecek. Ve bu barış herkesi kucaklayacak." dedi.

"Diyarbakır Hazro bir yeryüzü cenneti insan zenginliği ve insan güvenliğidir"

Hazro'nun yeryüzünün cenneti, insan zenginliği ve insan güvenliği olduğunu söyleyen Güzeloğlu, kentin ve ilçenin geleceğinin bugünden daha iyi olacağını belirtti.

Güzeloğlu, "Diyarbakır Hazro bir yeryüzü cenneti insan zenginliği ve insan güvenliğidir. Bunun üzerine inşa edilecek ekonomik, sosyal ve toplumsal kalkınmayla bu kentin bu ilçenin her bir köşesi bugününden yarını daha iyi olacak ve gelecek her gün güzellik taşıyacak. Bu noktada bu kararlılıkla sağlanan huzur ve güven ortamında artık ekonomik, sosyal ve toplumsal kalkınmanın da önceliğimiz olduğunun altını çiziyorum." ifadelerini kullandı. (Mehmet Çelik - İLKHA)















Bu haberler de ilginizi çekebilir