• DOLAR 32.459
  • EURO 34.767
  • ALTIN 2439.89
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van`da yayımlanan bazı yerel gazetelerden haber başlıkları şöyle;
 
VAN OLAY GAZETESİ: Kütüphaneler Suskunluğun Merkezi Olmaktan Çıkmalıdır
Kütüphaneler haftası ile ilişkin olarak kendisi ile görüştüğümüz Van İl Kütüphane Müdürü Sami Şişecioğlu, deprem öncesi ve sonrası ile ilgili gelişmelere değinerek, kütüphane ve okuma üzerine önemli değerlendirmelerde bulundu.
 
İl Milli Eğitim Müdürünün Okul Gezileri Sürüyor
Van İl Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır, okul gezileri programı çerçevesinde birçok okulu ziyaret ederek yönetici, öğretmen ve öğrencilerin sorunlarını dinledi.
 
VAN POSTASI: Van Müzesi`nde Belirsizlik Sürüyor
Van`da yaşanan depremlerde hasar görünce ziyaretçilere kapatılan Van Müzesi`nde binlerce tarihi eser hâlâ bekletilirken konuyla ilgili belirsizlik sürüyor.
 
VANGÖLÜ EKSPRES: Van Valiliği `Acil Yardım Ekibi` Vatandaşın İmdadına Yetişiyor
Van Valisi Münir Karaloğlu`nun talimatıyla kurulan 30 kişilik `Acil Yardım Ekibi` ihtiyaç sahibi vatandaşın imdadına yetişiyor. Kötü hava koşullarına karşın gece-gündüz çalışan ekip, vatandaşın takdirini kazanıyor.
 
PRESTİJ GAZETESİ: Kentin Kalbi Çalışmıyor
Van Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği (ESOB) Başkanı Faruk Alpaslan, kentin kalbi konumundaki esnaf ve sanatkârların kepenk kapatmamak için direndiğini ve bir an önce faizsiz, uzun süreli kredilerin küçük esnaf ve sanatkârlar için kullandırılması gerektiğini vurguladı.
(Serdar Anlamaz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir