• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Bakan Fakıbaba Sur esnafını ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla merkez Sur ilçesindeki esnafları ziyaret etti.

Ziyaretine tarihi Ulu Cami önünden başlayan Bakan Fakıbaba, meydanda oturan vatandaşlarla sohbet edip dertlerini dinledi. Daha sonra Sıpahi Çarşısı'nı gezen Fakıbaba ve  beraberindekiler  bir çay ocağında esnaf ile oturup çay içti. Fakıbaba, esnaf ziyaretinin ardından kentteki diğer programları için Sur'dan ayrıldı.

Yenişehir Belediyesi tarafından Büyükşehir Öğretmen Evinde düzenlenen 'Misak-ı Milli'den 15 Temmuz'a panelinde kısa bir konuşma yapan Fakıbaba, FETÖ'nün PKK'den daha tehlikeli bir olduğunu dile getirdi.

Fakıbaba, "FETÖ damgasını yemek dünyanın en ahlaksız bir tabiridir, bu doğrudur. Ülkenin geleceği için bazı hatalar yapılmıştır, onlardan ben gerçekten özür diliyorum. Bu örgüt gerçekten PKK'dan çok daha tehlikeli olduğunu iyi biliyorum. Hiç olmasa PKK'yı biliyorsunuz gidip yerinde ininden vuruyorsunuz. Ama bunlar öyle gizlenmişlerdi ki Allah bizi kurtardı." dedi. (Emrah Deniz-İLKHA) 
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir