• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
HÜDA PAR`dan 10 Ocak Gazeteciler Günü ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Şaban Gökhan ve il yönetiminden oluşan bir heyet, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" münasebetiyle kentte görev yapan basın kuruşlarını ziyaret ederek, basın mensuplarının gününü kutladı.

HÜDA PAR İl Başkanı Şaban Gökhan ve beraberindeki heyet, Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı  Alaattin Aslan, İHA Ağrı Temsilcisi Ahmet Genç, Ağrı Güncel Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kerem Engin, Ağrı Memleket Gazetesi İmtiyaz Sahibi Melikşah Kökser, Mesuliyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Arif Dondurmacı, Ağrıda Haber İmtiyaz Sahibi Yüksel Aslan'ı ziyaret etti.

Sıcak ortamda gerçekleşen ziyaretlerde özellikle Ağrı'da görev yapan basın mensuplarının sorun ve sıkıntıları hakkında konuşuldu.

"10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nü kutlayan HÜDA PAR İl Başkanı Şaban Gökhan,  basının güçlü olduğu ve sorunların çözümü için gayret ettikleri oranda memleketlerde olumlu gelişmelerin yaşandığına dikkat çekti.

Gökhan, "Basın bir güçtür. Bu güç haklının yanında yer alırsa ve basın mensubu bu görevini adaletin tesisi noktasında, ibadet şuuruyla yaptığı zaman Allah katından da mükafat alır. Basın öyle bir durumdaki; zalimi mazlum, mazlumu da zalim gösterebilmektedir. O yüzden basın mensubu bu görevini ifa ettiği sırada çok dikkat etmeli ve hassas davranmalıdır. Basın, özgür ve tarafsız olmalı, yaptığı haberlerde mülki idare amirleri ve idarecilerinin tesirinde kalmamalıdır. Bu şekilde hem işini rahatça yapabilir hem de ilin sorun ve sıkıntılarının çözüme kavuşmasını önü açılmış olur. Sorunlar daha rahat gündem yapılabilir. Bu anlamda HÜDA PAR Teşkilatı olarak her zaman basının yanında yer almışızdır. Yerelde basın güçlü olduğunda memleket açısından da olumlu gelişmelere imza atılacaktır." ifadelerini kullandı.

Basın mensupları da HÜDA PAR'ın basın hususundaki hassasiyetlerinin kendilerini mutlu ettiklerini ifade ettiler. (İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir