• DOLAR 32.471
  • EURO 34.842
  • ALTIN 2441.74
  • ...
Erdoğan: Dünya bu kadar zulmü kaldıramaz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi`nde düzenlenecek Adalet Şurası`nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden ABD`yi hedef aldı

"Dünya 5'ten büyüktür sözümüz, küresel adaletsizliğe karşı yapılmış en büyük başkaldırıdır." diyen Erdoğan, "Her geçen gün daha da büyük destek bulan bu itirazımızı, daha adil bir küresel yönetim düzeni kurulana kadar sürdüreceğiz." dedi.

ABD'nin söylemleri ile yaptıkları arasındaki çelişkiye dikkati çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Demokrasiyi, özgürlükleri, hukuku, refahı sadece kendileri için isteyip sıra başkalarına geldiğinde başımıza en büyük faşist, en büyük diktatör, en büyük sömürgeci kesilenlerin sonu yaklaşıyor. Dünya bu kadar adaletsizliği, bu kadar zulmü kaldıramaz." ifadelerini kullandı.

Maalesef Uyap'ı FETÖ'cülere kaptırdık
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Temel kanunların yenilenmesinden, geleneksel mimariye sahip modern adliye binalarının inşasına, UYAP`ın kuruluşuna kadar cumhuriyet tarihinin en büyük reformunu gerçekleştirdik. Ama bir şeyi gerçekleştiremedik, UYAP gibi çok önemli bir teknolojiyi maalesef bu bir öz eleştiridir. FETÖ'cülere kaptırdık. Ve bu ağ, orayı kendi sinsi emelleri için çok acımasız kullandılar ve oradan da gerçekten de en büyük zulmü icra ettiler." diye konuştu. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir