• DOLAR 32.592
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2462.34
  • ...
Ankara, Çankırı ve Kırşehir`de arazi toplulaştırması yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan kararda, Ankara, Çankırı ve Kırşehir'in bazı yerlerinde arazi toplulaştırması yapıldığı belirtildi.

Buna göre; Ankara'nın Kalecik ilçesine bağlı Karatepe, Kınık, Satılar, Şemsettin, Yurtyenice, Yüzbeyi, Demirtaş ve Beykavağı mahalleleri ile Çankırı'nın Kızılırmak ilçesine bağlı Aşağıovacık, Kızılırmak merkez, Tepealagöz, Yeniyapan, Yukarıalagöz ve Aşağıalagöz mahalleleri, Şabanözü ilçesine bağlı Karahacı ve Gündoğmuş mahalleleri, Eldivan ilçesine bağlı Büyükhacıbey, Hisarcık ve Hisarcıkkayı mahalleleri ile merkeze bağlı Balıbağı, Bozkır, Çivi, Dedeköy, Doğantepe, Germece, İnandık, Karadayı, Konak, Süleymanlı, Tüney, Yukarıpelitözü, Akören ve Aşağıpelitözü mahallerinde özel arazi toplulaştırması kapsamında, isteğe bağlı olmaksızın DSİ 5'inci Bölge Müdürlüğü tarafından zorunlu arazi toplulaştırması uygulanacak.

Kırşehir'in Kaman ilçesine bağlı Darıözü, Hamit ve Yukarıçiftlik köyleri ile Akpmar ilçesine bağlı Çalıburnu ve Hanyerisarıkaya köyünde DSİ 12'nci Bölge Müdürlüğü tarafından zorunlu arazi toplulaştırması uygulanacak. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir