• DOLAR 32.528
  • EURO 34.864
  • ALTIN 2487.99
  • ...
İkiyüzlü medya ve ‘kapanma partisi`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber/haber merkezi

Şanlıurfanın Bozova ilçesindeki Hacılar Ortaokulu'nda düzenlenen ‘kapanma partisi'yle ilgili linç kampanyası başlatan sol/seküler/laikçi zihniyetin derdinin çocukları savunmak olmadığı bir kez daha anlaşıldı.

RTÜK, TV8 kanalında Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'Yetenek Sizsiniz' adlı televizyon programında 7 ile 11 yaş arası küçük kız çocuklarının yarı çıplak bir vaziyette ekranlara taşınmasını ‘istismar` sayarak, cezalandırdı.

RTÜK, kanalın "Radyo ve televizyon yayın hizmetlerinde, çocuk ve gençlerin fiziksel, zihinsel veya ahlakî gelişimine zarar verebilecek türde içerik taşıyan programlar bunların izleyebileceği zaman dilimlerinde ve koruyucu sembol kullanılsa dahi yayınlanamaz." maddesini ihlal ettiğini bu gerekçe ile TV8`e çocuk istismarı cezası olarak kanalın reklam gelirlerinin yüzde 2'si kadar (1 milyon lira) para cezası kesti.

UZMAN RAPORU: CEZA AĞIRLAŞMALI

Uzman raporunda kanala ayrıca, “Yayınlar çocuklara karşı istismar içeremez” ilkesini ihlal ettiği gerekçesiyle, idari para cezası ve 5 kez de program durdurma cezasının verilmesi istendi.

HANİ SİZ ÇOCUKLARI DÜŞÜNÜYORDUNUZ?

Peki TV8`de küçücük kızlar istismar edilirken sol/seküler/laikçi kanat neden bu konuda tek haber yapmadı dersiniz?

Çocukların ‘kapanma partisini` neredeyse savaş sebebi sayan bir dil ile linç girişiminde bulunan, Diyanete 9 yaşındaki çocuklara evlenme izni veriyor yalanı ile saldıran kesim Ilıcalı ve kanalının rezaleti konusunda tek satır yazmaktan neden imtina ediyor.

Derdiniz çocuklarımızı korumak ise neden TV8`in istismarına ses vermiyorsunuz?

Yok, yok sizin derdiniz başka…

Derdinizin ne olduğunu da bilen biliyor.

İfsat komitelerisiniz…

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir