• DOLAR 34.262
  • EURO 37.621
  • ALTIN 2910.297
  • ...
Valilikten "Öğrencilere ateş açıldığı" haberlerine açıklama!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te bir düğünde firari durumda olan ve 6 ayrı suçtan da arama kaydı bulunan bir kişinin pompalı tüfekle yere doğru ateş etmesi sonucu 5'i çocuk 6 kişi hafif yaralandı.

Söz konusu olay ile ilgili Valilikten yapılan açıklamada, bazı basın ve yayın organlarındaki haberlerde geçen "okul bahçesinde pompalı dehşeti, okula saldırı" ifadeleri gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Şehitkamil ilçesi Hacıbaba Mahallesi Farabi Caddesi 2 no'lu sokakta Nezihe Osman Atay ortaokuluna 100-150 metre uzaklıkta gerçekleştirilen bir düğünde Şüpheli (K.Ö) tarafından pompalı tüfekle yere doğru ateş edilmesiyle etrafa dağılan saçmalardan H.H, Z.C,H.C, E.Ö, H.Ö ve R.Ö adlı vatandaşlarımız hafif şekilde yaralanmışlardır. Yaralılarımız tedavi edilmek üzere hastaneye sevk edilmiş olup, hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Olayın şüphelisi (K.Ö)'nün yakalanması için gerekli çalışmalar sürdürülmektedir. Bazı basın yayın organlarındaki haberlerde geçen "okul bahçesinde pompalı dehşeti, okula saldırı" ifadeleri gerçeği yansıtmamaktadır." (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir