• DOLAR 34.259
  • EURO 37.605
  • ALTIN 2927.231
  • ...
24 yıl sonra akülü arabaya sahip oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te 20 yaşında iken kas erimesi hastalığına yakalanan ve 24 yıldır yürüme engelli olan Necat Çiloğlu (44), yıllardır yatağa mahkûm bir şekilde yaşıyordu. Maddi durumu yetersiz olduğu için akülü tekerlekli sandalye almayan Çiloğlu, 24 yıl sonra akülü tekerlekli sandalye sahibi olmanın sevincini yaşadı.

Şehitkâmil ilçesi Acaroba Mahallesi'nde ikamet eden Çiloğlu'na Şehitkâmil Belediyesi Gıda Bankası tarafından akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

Çiloğlu'nu evinde ziyaret eden Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, getirmiş oldukları akülü tekerlekli sandalyeyi Çiloğlu'na takdim etti. Akülü tekerlekli sandalyeye kavuşan Çiloğlu, mutluluğunu ailesi ve yakın dostlarıyla paylaştı.

Engelli Çiloğlu'na geçmiş olsun dileklerinde bulunan Fadıloğlu, "Necat kardeşimizi ziyarete geldik. Sağ olsun muhtarımız geçtiğimiz hafta içerisinde bize müracaat etmişti. Necat kardeşimiz genç yaşlarda kas erimesi hastalığına yakalanmış. Necat kardeşimizin hayattan kopmasını istemiyoruz. Muhtarımız, bize durumu iletince biz de gıda bankamız vasıtasıyla hemen bu ihtiyacı gidermeye gayret gösterdik. Sağ olsunlar, burada hem muhtarımız hem imamımız hem de komşularla birlikte bir aradayız." dedi.

Akülü tekerlekli sandalyesine kavuştuğu için çok mutlu olduğunu belirten Çiloğlu, "Ben 24 yıl önce kas erimesi hastalığına tutuldum. Geçirmiş olduğum bu rahatsızlıktan dolayı da yürüme engelli oldum. Bir akülü tekerlekli sandalyeye ihtiyacım vardı. Şehitkâmil Belediyemize müracaat ettik ve sağ olsunlar, 2 gün içerisinde neticelendi. Bugün akülü tekerlekli sandalyeyi hediye ettiler." ifadelerini kullandı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir