• DOLAR 34.238
  • EURO 37.651
  • ALTIN 2920.642
  • ...
Siyonist güçler Batı Şeria`da okula baskın düzenledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 İşgal altındaki Filistin toprakları sınırsız bir işgal devleti İsrail zulmüne maruz kalıyor. Her bir kenti savaş alanına çeviren işgal devleti İsrail askerleri, sivillerden gözünü çevirip Filistinli çocukları kendine hedef edindi.

OKUL BASTILAR
işgal devleti İsrail polisi, işgal altındaki Batı Şeria Cenin`in güney batısında bulunan Ya`bad kasabasında bir okula baskın düzenledi. Okulun öğrencileri işgal devleti İsrail polisinin okula attığı ses ve göz yaşartıcı bombalar sebebiyle solunum rahatsızlığı yaşadı.

Okul müdürü, işgal devleti İsrail polisinin İzzettin Kassam okuluna yaptığı baskında yarıyıl sınavına katılan öğrenciler arasında paniğe yol açtığını söyledi.

ÇOCUKLARA GÖZALTI
Okul müdürü, bölgede işgal devleti İsrail polisi ile Filistinliler arasında herhangi çatışma yaşanmadığı halde işgal devleti İsrail polislerinin önceden haber vermeden okula baskın düzenlediğini söyledi.

İşgal devleti İsrail polisinin sürekli bölgede hazır bulunduğu, okula girerken ve çıkarken öğrencileri tahrik ettiği kaydedildi. Bununla birlikte okulda bazı öğrencilerin de gözaltına alındığı, okuldaki çocukların büyük panik yaşadığı belirtildi.

Kaynak: İHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir