• DOLAR 34.252
  • EURO 37.83
  • ALTIN 2931.106
  • ...
`Açık Kapı` projesi ile ilgili toplantı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından 15 ilde hayata geçirilen ve vatandaş odaklı "Açık Kapı" projesi ile ilgili Batman Valisi Ahmet Deniz başkanlığında kurum müdürleriyle toplantı yapıldı.

Toplantı öncesi uygulanmaya başlayan projenin bürosunu ziyaret eden Batman Valisi Ahmet Deniz ve beraberindeki kurum müdürleri yürütülecek çalışmalar hakkında bilgi sahibi oldu. Ardından Basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Deniz, "Açık Kapı" projesinin amaçlarını anlattı.

"Milletin Kapısı" olarak ifade edilen "Açık Kapı" projesiyle vatandaşla en üst düzeyde iletişimin kurulması hedeflendiğini belirten Deniz, "İçişleri Bakanlığımız tarafından başlatılan 'Açık Kapı' projemize start verdik. Batman ilimiz bakanlığımız tarafından pilot olarak belirlenen 15 ilden bir tanesidir. Buradaki amacımız vatandaşlarımızın istek ve taleplerinin buradan alınması yani açık kapı dediğimiz açıkçası milletin kapısıdır. Buraya gelen her vatandaşımızı uzman arkadaşlarımız tarafından karşılanacak. Talep ve istekleri alınacak. Güler yüzlü bir şekilde sorunlar hızlı bir şekilde giderilmiş olacak." dedi.

Deniz, "Her kurumdan sorumlu en az şef ve müdür yardımcıları düzeyinde arkadaşlarımız var. Burada aldıkları talepler otomatikman sistemden oraya düşecek. Farz edin İŞKUR ile ilgili bir şey var, oraya düşecek. Çevre Şehircilik ise oraya düşecek. Yani neresiyle ilgiliyse oraya düşecek. Buradaki amacımız çok seri bir şekilde hizmet etmektir. Vatandaşlarımız bazen kurumlar gidince toplantı olabiliyor ve ya başka bir şekilde aksama olabiliyor. Burada hiç aksama olmayacak. Bunu ben kendim takip edeceğim. Vali yardımcımız Serap Özmen Çetin sorumlu olacak. Birlikte Batman'daki en güzel hizmeti burada sunacağız. Bu kapı dediğimiz gibi milletin kapısıdır." ifadelerini kullandı. (M. Sait Çelik - İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir