• DOLAR 34.204
  • EURO 37.923
  • ALTIN 2926.683
  • ...
Peygamber Sevdalıları Platformundan Memur-Sen`e ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Gaziantep Koordinatörlüğü, Memur-Sen Gaziantep Şubesini ziyaret ederek, düzenleyecekleri Siyer Sınavı hakkında bilgi verip sınavın tanıtımını yaptı.

Ziyarette, düzenleyecekleri siyer sınavı ile ilgili Memur-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gök'e bilgi veren platformun Gaziantep Koordinatörü Ahmet Kurt, platform olarak siyer sınavları ile amaçlarının Hz. Muhammed'in hayatının okunması ve yaşanılması olduğunu söyledi.

Hz. Muhammed'in bütün Müslümanların ortak değeri olduğunu söyleyen Kurt, "Platform olarak 2018 yılının şubat ayında yapacağımız siyer sınavı ilgili yapmış olduğumuz ziyaretler kapsamında bugün de Memur-Sen'i ziyaret ettik. Bu bağlamda bizlere kapılarını açmakla yetinmediler ve bize aynı zamanda gönül kapılarını da açtılar. Peygamber efendimiz Müslümanların ortak değerdir. İnşallah desteklerini bekliyoruz." dedi.

Memur-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gök ise Peygamber Sevdalıları Platformunu yaptığı bu tür faaliyetlerden dolayı kutlayarak, platform yetkililerinin yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

"Bu çağın tek kurtuluş reçetesi efendimizi tanımaktır ve onu bilmektir"

Gök, şunları söyledi: "Efendimizin hayatı ile ilgili gençlerimiz ve çocuklarımızı bilgilendirmek ve bilinçlendirmek noktasında yürüttükleri çalışmalardan bahsettiler. Bir Siyer Sınavı yapma çabaları var. Bu sınav ile ilgili bilgi almış olduk. Ben buradan bu hayırlı çalışmaları yaptıkları için ve bu sınavın organizasyonunda bulundukları için kendilerine özellikle de teşekkür etmek istiyorum. Çünkü çağımızda bir tek tedavimiz ve kurtuluş reçetemiz var. Çünkü dünyanın kan gölüne döndüğü, sömürüldüğü ve zulmün kıtalar dolaştığı bir çağı yaşıyoruz. Bu çağın da tek kurtuluş reçetesi efendimizi tanımaktır ve onu bilmektir. Önümüzde böyle güzel bir önder, bir lider numune dururken gençlerimizin başka arayışlara girmemesi için gençlerimize ve çocuklarımızı peygamberle buluşturmak için elimizden geleni de yapmamız lazım. Ben bu noktada hizmetler yürüten Peygamber Sevdalıları Platformu'na teşekkür ediyorum." (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir