• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Diyarbakır`da 18 bin 313 spor malzemesi dağıtıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Valisinin katılımıyla çocuklara 18 bin 313 spor malzemesi dağıtıldı.

'Sporun Pınarı Kayapınar'ın Çocukları' proje kapsamında ilçe bulunan 108 eğitim kurumunda eğitim gören öğrencileri spora teşvik edilmesi amacıyla 22 spor dalında toplam 18 bin 313 spor malzemesi dağıtıldı.

Tören bir konuşma yapan Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, geçmişte belediyelerde devletin kaynaklarının millete harcanmadığını söyledi.

Güzeloğlu, "Bizim en temel hedefimiz ve amacımız sizleri geleceğe büyük Türkiye'yi hazırlamaya birlik ve beraberliğimizi tesis ederek bu büyük ülkeyi daha güzel bir geleceğe doğru hazırlanmanızı düşünce ve eylem boyutunda hazırlamaktır. Milli eğitimin temel değerleriyle bugünün bilimin tüm değerleriyle sizleri buluşturmak, en temelinde bir birey olarak yarın bu büyük devlet ve milleti aydınlık geleceğe taşıyacak bir inancı bir iradeyi bir bilinci sizlere kazandırmaktır." dedi.

Devletin bütün kurumlarının millet için olduğunu belirten Güzeloğlu, şunları söyledi: "Özellikle belediyelerde geçmişte devletin kaynaklarını millete değil de ihanete harcanan odakların yerine bu gün bu kaynakları doğrudan millete, yani sizlere aktarıyoruz. Sizlerin mutlu olmasına yarınlara karşı hazırlıklı olmanıza dönük projelerde kullanıyoruz. Bugün 7 bin çocuğumuzun sporla buluşması, gelecekte 20 bin hedefine ulaşılması her bir gencimizin dünyasında ve Diyarbakır ve Türkiye'nin spor hedeflerine ulaşmasında çok büyük kazançlar sağlayacaktır. Biz hizmeti sadece maddi anlamdaki alt yapılara değil, bilhassa topluma, bireye, gence ve öğrenciye odaklı yapıyoruz." (Emrah Deniz, Mehmet Çelik-İLKHA)






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir