• DOLAR 32.585
  • EURO 35.049
  • ALTIN 2459.926
  • ...
Peygamber Sevdalıları Plaket Verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Peygamber Sevdalıları Platformu, 17 Nisan 2011 tarihinde otogar yanındaki mevlit alanında düzenledikleri Kutlu Doğum Etkinliği`nde, halkı mevlit alana taşıyan okul servisi yetkililerine teşekkür plaketi verdi.
Peygamber Sevdalıları Platformu adına Ramazan Doğu ve Halil Gergin teker teker dolaştıkları okul servislerine teşekkür plaketlerini takdim ederek, teşekkürlerini sundu.

 

Plaketleri alan servis yetkilileri ise, yapılan ziyaretten memnuniyetlerini dile getirerek, bu tür etkinliklerin daimi olması ve bu tür hayırlı işlerde her zaman kendilerinin de ellerinden geldiği kadarıyla yardımcı olabileceklerini dile getirdiler. Peygamber sevdalıları platformu adına açıklama yapan Ramazan Doğu, "Hiçbir karşılık beklemeden sırf Allah rızasını gözeterek peygamber sevdalıları halkımızı geçtiğimiz gün etkinlik alanına getiren tüm okul servisi yetkililerine teşekkürü borç biliriz. Allah onların hayrını kabul etsin." dedi.

 

Öte yandan Peygamber Sevdalıları Platformunun mevlit alanında düzenledikleri Kutlu Doğum Etkinliğinde halkı mevlit alanına taşıyan okul servislerinden Halim Turizme yapılan ziyarete ise şoförlerinin yaşamış oldukları mucizevî hadiseler gündemlerindeki yerlerini koruyordu.

 

Şoför Ata Ergin`in hala olayın etkisinde olduğu ve daha önce namaz kılmazken, o günden sonra namaza devam ettiği öğrenildi.

M. Salih Özcan - İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir