• DOLAR 32.469
  • EURO 34.739
  • ALTIN 2436.957
  • ...
Gaziantep`te hırsızlık ve uyuşturucu operasyonu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te hırsızlık yaptıkları belirtilen ve uyuşturucuyla yakalanarak gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Şahinbey ilçesi Tekstilkent Mahallesi'nde bulunan Şehreküstü Parkı'nda durumundan şüphelenilen A. Y. ve A. D'nin kimlik sorgusu ve üst araması yapıldı. Yapılan aramada üzerinden 400 gram esrar bulunan 2 şüpheli gözaltına alındı.

Esrara el konulurken, şüpheliler ise ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldüler.

Şahinbey ilçesi Beydilli Mahallesi'nde sokakta çalınan bir aracı kovalama sonucu durdurulan araçta yapılan aramada, Vatan Mahallesi Fikri Paşa Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinden çalınan toplam 31 muhtelif markalarda mont ve yağmurluk ile ayrıca yine Vatan Mahallesi'nde bir sokakta bulunan başka bir iş yerinden çalınan para çekmecesi ile muhtelif eşyalar ele geçirildi.

Ele geçirilen malzemeler sahiplerine teslim edilirken, aracın plaka sorgulamasında çalıntı olduğu belirlendi. Çalıntı araç içerisinde yakalanan ve 3 hırsızlık olayı ile ilgisi bulunan şüpheli A. Y. gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Öte yandan, Şahinbey ilçesi Bozoklar Mahallesi Kaptan Caddesi'ndeki bir sokakta bulunan iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili yapılan çalışmada, güvenlik kamerası görüntülerinden olayın şüphelisinin A. K. olduğu tespit edildi.

Düzenlenen operasyonla gözaltına alınan A. K, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sahte paralarla yakalanan şüpheli gözaltına alındı

Ayrıca, Adana-Gaziantep Otoyolu kuzey turnikelerinde oluşturulan uygulama noktasında durdurulan yolcu otobüsünde yapılan kontrolde R. D. isimli şüphelinin üzerinde sahte olduğu değerlendirilen 10 bin 200 TL ve 5 bin ABD Doları ele geçirildi.

Sahte paralara el konulurken, şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinin ardından hakkında "parada sahtecilik" suçundan adliyeye sevk edilen R. D'nin işlemlerinin devam ettiği kaydedildi. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir