• DOLAR 32.503
  • EURO 34.834
  • ALTIN 2442.2
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman yerel gazetelerinde 22 Mart 2012 Perşembe günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;
 
Batman Basın.Com; `BM-YGC ` den "Gazeteciler Bulunsun" Çağrısı`
Batman Mezopotamya Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti (BM-YGC), 9 Mart`tan beri Suriye`de kayıp olan 2 gazetecinin bulunması için çağrıda bulundu.
`İşadamı Hamidoğlu: "Kardeşim Borç Yüzünden İntihar Etmedi"`
Önceki gün intihar eden M.Sait Açan`ın ağabeyi Batmanlı işadamı Ziver Hamidoğlu, kardeşinin hiç kimseye borcunun olmadığını ve psikolojik sorunları olduğu için intihar ettiğini kaydetti.
 
Batman Mezopotamya Gazetesi; `Özperk; Karşımıza Karanlık Bir Tablo Çıkarıldı`
Memur Sen Batman İl Temsilcisi Mehmet Şafi Özperk, 19 Mart günü STK temsilcilerinin Valilik ile Belediye arasında yaptıkları girişimlerin sonuç vermediğini ve Nevroz Bayramının erken kutlanmasını yasaklayanlar ile bu yasağa aldırış etmeyenlerin ortak iradesinin karşımıza karanlık bir tablo çıkardığını kaydetti.
`İşsizlere Müjde!`
Batman`da UMEM projesi kapsamında 34 kişiye iş garantili meslek edindirilip belge verilecek.
 
Batman Pusula Gazetesi; `Valilikten Ahmet Türk Saldırısı ile İlgili Açıklama`
Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, Ahmet Türk`e yapılan saldırı ile ilgili elinde fotoğraf veya görüntü olan vatandaş veya gazetecilerin görüntülerin özel kaleme ulaştırılmasını istedi.
`BATSO: "Nevruz Karşılıklı Güç Gösterisine Dönüştü"`
BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu, 2012 Yılı Nevroz kutlamalarının hükümet tarafından yasağa tabi tutulması ve Nevroz bayramının tarihinden bir gün önce kutlanmak istenmesinin karşılıklı güç gösterisine dönüştüğünü kaydetti.
 
Batman Gazetesi; `İşsizlere Müjde! `
Batman`da UMEM projesi kapsamında 34 kişiye iş garantili belge verilecek.
`STK`lar Ahmet Türk`e Yapılan Saldırıyı Kınadı`
Sivil Toplum Kuruluşları, izinsiz Nevruz kutlamaları sırasında Mardin Bağımsız Milletvekili Ahmet Türk`e yapılan saldırıya tepki gösterdi. Barış platformu adı altında birleşen ve 72 STK`dan oluşan kuruluşlar, Ahmet Türk`ün saldırıya uğradığı Nevruz alanında basın açıklaması yaparak olayı kınadı.
 
Batman Postası; `Ahmet Türk`e Yapılan Saldırıyı Şiddetle Kınıyoruz`
Olaylı Batman Newroz`u ile ilgili yazılı açıklama yapan Batman Ticaret Sanayi Odası Başkanı Osman Nasıroğlu, Ahmet Türk`e yapılan saldırıyı Şiddet ve Nefretle kınadıklarını belirtti.
`BM-YGC`den "Gazeteciler Bulunsun" Çağrısı`
Batman Mezopotamya Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti (BM-YGC), 9 Mart`tan beri Suriye de kayıp olan 2 gazetecinin bulunması için çağrıda bulundu.
 
Batman Barış Gazetesi; `72 STÖ Aynı Dili Kullandı`
Batman`da bulunan Sivil Toplum Kuruluşları izinsiz nevroz kutlamaları sırasında Mardin Bağımsız Milletvekili Ahmet Türk`e yapılan saldırıyı kınadı.
Batman Doğuş Gazetesi; `Batman Sallandı`
Malatya`nın Battalgazi ilçesinde 3,8 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem Batman`da da hissedildi.
 
Batman Medya Gazetesi; `Vekilin darp edilmesi kabul edilemez`
Batman Memur Sen İl Temsilcisi M. Şafi Özperk, önceki gün yaşanan olayları değerlendirdi.
 
Batman Umut Gazetesi; `İmam Hatipliler Hadis Yarışmasında Ter Döktü`
Batman`ın Kozluk İmam Hatip Lisesi, Kutlu Doğum haftası münasebetiyle ödüllü hadis yarışması düzenledi. Kutlu Doğum ayına ulaştığımız bugünlerde Kozluk İmam Hatip Lisesi ilmi yarışmalara ara vermeden devam ediyor.
 
Batman Çağdaş Gazetesi; `Okul Bahçesinde Kutlama`
Petrol Lisesi`nde Nevroz kutlamaları okul bahçesinde yapıldı. Müzik ve halaylar eşliğinde yapılan kutlamalara öğrenciler ilgi gösterdi. Kutlamaya Vali yardımcıları Mustafa Adil Tekeli, Bülent Uygur ve Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa da katıldı. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir