• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Kızıltepe`de silahlı Kavga: Bir ölü 4 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe İlçesi Eymirli Mahallesi (Tibyat köyü) çıkışında akraba oldukları öğrenilen 2 aile arasında çıkan silahlı kavgada aynı aileden bir kişi ölürken 4 kişi yaralandı.

Olay Eymirli Mahallesi (Tibyat köyü) ile Çetinler Mahallesi arasında (Herem Şedad köyü) meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, akraba olan 2 aile arasında silahlı kavga meydana geldi. Çıkan kavgada aynı aileden oldukları öğrenilen Necmeddin K. (36) C.K (24), M.K (32), N.K (35) ile B.K (26) yaralandı. Haber verilmesiyle olay yerine ambulans ekipleri ve kolluk güçleri sevk edildi.

Yaralılardan durumu ağır olan Necmeddin K. Kızıltepe Devlet Hastanesine, diğer yaralılar ise Özel Kızıltepe İpekyolu Hastanesine sevk edildi. Durumu ağır olan Necmeddin K. yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, Özel İpekyolu Hastanesinde tedaviye alınan diğer 4 yaralının durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Olay yerinde bulunan ve diğer aileye ait olduğu belirtilen 06 FT 23 98 plakalı bir kamyonet ise ateşe verildi.

Jandarma, köyün giriş ve çıkışlarında yoğun güvenlik önlemi alıp olay yerinde inceleme yaptı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, jandarma kimliği belirsiz kişi ve kişilerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı. (Mehmet Aslan-İLKHA)




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir