• DOLAR 32.541
  • EURO 34.962
  • ALTIN 2454.882
  • ...
HÜDA PAR'dan Hilvan esnafına ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Hilvan İlçe Başkanlığı, İzollu Bozan Bey Caddesi ve Diyarbakır yolu üzerinde bulunan esnafları ziyaret edip sorunlarını dinledi ve not aldı.

Ziyarette İlçe Başkanı Osman Göçmen'e, parti üyeleri eşlik etti. İlçe esnafı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek heyete yaşadıkları sorunları anlattı.

Esnaf, İlçede açılan AVM'lerin kendilerini büyük oranda etkilediğini, daha önce ürün alışı ve satışında aralarında fazla bir fark olmadığını şimdi ise piyasalardan dolayı aralarında çok fark olduğunu, borç ile satış yaptıklarında mağduriyetler yaşadıklarını ve bazı esnafın piyasa durgunluğundan dolayı kepenk kapattıklarını söylediler.

Yaptığı ziyaretler hakkında değerlendirmelerde bulunan HÜDA PAR Hilvan İlçe Başkanı Osman Göçmen, HÜDA PAR olarak sadece seçim dönemlerinde değil seçim zamanı dışında da halkın arasında olacakları sözünün verdiklerini şimdi de bunu yerine getirdiklerini söyledi.

Göçmen, "Bu Cuma günü İzollu Bozan Bey Caddesi ve Diyarbakır yolunda bulunan esnaflarımızın bir kısmını ziyaret edip sıkıntılarını dinledik. Esnafımızın çoğu AVM'lerden dolayı durgunluk yaşıyor. Bu soruna bir düzenleme getirilmesi gerekiyor. Bunun yanında borç ile yapılan alışveriş de hakeza esnafları mağdur etmekte. Yetkililerin biran evvel esnafların sorunlarını dinleyip gündemlerine alarak çözüm noktasında adımlar atmasını istiyoruz." dedi. (Ramazan Şefkatlı- İLKHA)





















Bu haberler de ilginizi çekebilir