• DOLAR 34.218
  • EURO 38.099
  • ALTIN 2897.594
  • ...
Hava sıcaklığı artacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Türkiye'nin batı kesimleri ile ilk saatlerde doğu kesimleri parçalı ve yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Doğu Karadeniz'in doğusu, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Bingöl, Muş ve Van çevrelerinin, öğle ve akşam saatlerinde Balıkesir'in Edremit ve Havran ilçelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların genellikle yağmur, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Van ve Bayburt çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle ve akşam saatlerinde Balıkesir'in Edremit ve Havran ilçelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin güneydoğu kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Ege: Parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, zamanla doğu kesimlerinin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, zamanla az bulutlu, ilk saatlerde Giresun, Rize ve Artvin çevrelerinin yağmurlu, Bayburt çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, ilk saatlerde bölgenin kuzeydoğusu ile Bingöl, Muş ve Van çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle karla karışık yağmur ve kar, Bingöl, Muş ve Iğdır çevrelerinde yağmur şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, zamanla az bulutlu 19°C

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 12°C

Diyarbakır: Az bulutlu, sabah saatlerinde yer yer sisli 14°C

Erzurum: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, ilk saatlerde hafif kar yağışlı, zamanla az bulutlu 3°C

İstanbul: Parçalı bulutlu 18°C

Manisa: Parçalı bulutlu 15°C

Zonguldak: Parçalı ve az bulutlu 16°C (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir