• DOLAR 34.217
  • EURO 38.157
  • ALTIN 2896.9
  • ...
Gaziantep`te 8 şüpheli gözaltına alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te kentin farklı noktalarında düzenlenen operasyonlarda çok miktarda uyuşturucu madde, silah, sahte altın, çek ve para ele geçirilirken, 8 şüpheli gözaltına alındı.

Şahinbey ilçesi Alaybey Mahallesi Gaziler Caddesi üzerinde yaşanan olayda, bir kuyumcuya sahte altın satmaya çalışan H.B. isimli şüpheli bölgede bulunan polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

H.B.'nin kuyumcuya satmaya çalıştığı bir adet 2 metrelik sahte altın zincir, bir adet altın madalyonlu kolye ve bir adet sahte altın yüzüğe el konulurken, şüpheli H.B. ise emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şahinbey ilçesinin Vatan Mahallesi'nde yapılan uygulama sırasında da iddiaya göre A.T. isimli şüpheli uygulama yapan polisleri görünce kaçmaya başladı. Bunun üzerine polis A.T'yi kovalamaca sonucu yakaladı.

Şüpheli A.T.'nin yapılan üst aramasında, 3 adet şeffaf poşet içerisinde 26 adet küçük kağıt parçalarına sarılı vaziyette toplam 34,7 gram eroin maddesi ele geçirildi. A.T. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şahinbey ilçesi Esentepe Mahallesi Sadıklar Caddesi üzerinde yaşanan olayda ise plakasız motosiklet üzerinde durumundan şüphelenilen bir kişi durduruldu. Şüphelinin yapılan üst aramasında, bir adet tabanca ve 6 adet dolu fişek ele geçirildi.

Ayrıca yakalanarak gözaltına alınan H.K. isimli şüphelinin yapılan sorgulamalarında "silahlı tehdit" suçundan arandığı ve 3 yıl hapis cezasının olduğu anlaşıldı. Şüpheli H.K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bahçelievler Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde durumundan şüphelenilen M.S. isimli şüphelinin yapılan üst aramasında, 2 ayrı bankaya ait imzalı 2 adet sahte çek, bir adet sahte 100 dolar ve 35,6 gram metamfetamin uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüpheli M.S'de emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Gümüştekin Mahallesi'nde de devriye gezen polis boş bir arazide iki kişinin plakasız bir motosikleti çalarken suçüstü yakaladı. Yapılan incelemede plakasız motosikletin çalıntı olduğunun anlaşılması üzerine A.C. ve E.Ç. isimli şüpheliler gözaltına alınarak emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çalıntı motosiklet ise sahibine teslim edildi.

Barak Mahallesi'ndeki bir cadde üzerinde ise durumundan şüphelenilen bir otomobil durduruldu. Aracın yapılan sorgulamasında çalıntı olduğu anlaşılması üzerine araç içerisinde bulunan M.İ ile M. P isimli şüpheliler gözaltına alınarak emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çalıntı araç ise sahibine teslim edildi. (İLKHA) 










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir