• DOLAR 32.588
  • EURO 35.028
  • ALTIN 2463.378
  • ...
Depremzede Öğrencilere Yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Türkiye Öğrenci Konseyi ile Uluslararası İslami Yardımlaşma Heyetinin Suriye'nin Cidde Kentinden Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nin depremzede öğrencileri için gönderdiği yardım YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami tarafından öğrencilere dağıtıldı.

 

Paketlerde her türlü ihtiyaç var
Öğrencilere bedava barınma ve yemek imkanı sağlayan YYÜ'de 2 bin paket yardım malzemesi dağıtıldı. YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal ve bir grup gönüllü öğrencinin katılımıyla içinde konserve, temizlik malzemesi, balık, su, bisküvi, meyve suyu gibi ihtiyaçların olduğu 2 bin paket konteynerlerde kalan öğrencilere dağıtıldı. Yardım paketlerini konteynerlere giderek dağıtan Rektör Prof. Dr. Battal burada öğrencilerin sorunlarını da dinledi.

 

Aralıklarla devam edecek
Yardımların belirli aralıklarla verilmeye devam edeceğini söyleyen Rektör Prof. Dr Battal öğrencileri kendi çocuklarından ayırmadığını ve her türlü sorunlarını çözmek için gece gündüz çalıştıklarını kaydetti. Rektör Battal çeşitli yerlerden gelen yardımları öğrencilere dağıttıklarını belirterek, "Yardım göndererek öğrencilerimize destek olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

Yardımları alan öğrenciler ise YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal'a teşekkür ederek, "Paketlerin içinde birçok ihtiyacımız var. Yardımların devam etmesini istiyoruz" dedi. (Mahmut Aytekin-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir