• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Akşener, Kasımiye Medresesi ziyaretini iptal edip kiliseye gitti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, beraberindeki partili bir heyetle dün Mardin`e geldi. Burada bir dizi ziyaretlerde bulunan Akşener`in, programında Kasımiye Medresesi ziyareti olmasına rağmen oraya gitmeyip program dışı olarak Deyrulzafaran Manastırı`nı ziyaret etmesi dikkat çekti.

Dün sabah saat 10.30 sıralarında THY`nin tarifeli uçağı ile Mardin`e gelen Akşener ve beraberindeki partili heyet, ilk önce eski Mardin`deki Birinci Cadde esnafını ziyaret edip alışveriş yaptı.

Esnaf ziyaretinin ardından öğle yemeği için tarihi bir konağa geçen Akşener, yemeğin ardından Programda Kasımiye Medresesi ziyareti olmasına rağmen, medreseye gitmeyip, Süryani Kadim Deyrulzafaran Manastırı`nı ziyaret etti. Burada Rahip Gabriel Akkurt tarafından karşılanan Akşener, manastırı gezip, Akkurt`tan manastır hakkında bilgi aldıktan sonra, basına kapalı bir görüşme yaptı.

Daha sonra bir otele geçerek partililere hitap eden Akşener, ardından kentten ayrılmak üzere Mardin Havalimanına geçti. (Mehmet Aslan-İLKHA)































Bu haberler de ilginizi çekebilir