• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Kızıltepe esnafı sıkıntılarını HÜDA PAR heyetine anlattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Şehmus Akman, Kızıltepe İlçe Başkanı Abdullah Kavan, Artuklu İlçe Başkanı İsmail Sezgin ve beraberlerindeki kalabalık heyet, Kızıltepe esnafını ziyaret etti.

Yapılan ziyaretlerle ilgili açıklama yapan HÜDA PAR Kızıltepe İlçe Başkanı Abdullah Kavan, esnafın özellikle elektrik konusunda yoğun bir şikâyetinin söz konusu olduğunu ifade etti. 

Ziyarette esnafın sıkıntılarını dinleyerek taleplerini not aldıklarını aktaran Kavan, HÜDA PAR olarak halkın içinde olmaya devam edeceklerini belirtti.

Kavan, sözlerine şöyle devam etti: "Siyasi partiler genel olarak sadece seçim dönemlerinde halkın arasına karışıp vaatlerde bulunuyor. Fakat seçim bittikten sonra halkın sıkıntılarını, ihtiyaçlarını dinlemeden yollarına devam ediyorlar. Fakat biz HÜDA PAR olarak, halkımızın arasında her zaman bulunmaya ve sıkıntılarını dinlemeye devam ediyoruz. Heyet olarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimiz neticesinde sıkıntılarını dile getiriyoruz. Biz bugünkü ziyaretimizden şunu anladık;  özellikle Kızıltepe'de bir elektrik sorunu var. Hem çiftçimize hem halkımıza kesilen cezaların çok yoğun olduğunu ifade edildi. Bunun yanında doların yükselmesi ticareti olumsuz yönde etkilemiş. Biz esnafın sorun ve sıkıntılarını hem mülki idare amirlerine hem de en üst mercilere ileteceğimizin sözünü verdik. Elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz inşallah." (M. Salih Keskin - İLKHA) 




























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir