• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
İsrailden `modern` köle ticareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mustafa Karakaş/Doğruhaber

Terör rejimi israil ülkelerindeki açlık ve kuraklıktan dolayı son 10 yılda israile gelen çoğunluğu Eritre, Güney Sudan ve Etiyopya`lı olan 40 bin Afrikalı`yı Ruanda`ya göndermeye hazırlanıyor.

ADAM BAŞI 5 BİN DOLAR

Mülteci başına Ruanda devletine 5 bin dolar ödeyecek olan siyonist rejim binlerce mültecinin kamplarda yaşam sürmesinin müsebbibi olacak.

SİYAHİLER GİTSİN YAHUDİLER GELSİN

İsrailden ayrılan her mülteciye 3.500 dolar ödeyerek dünyanın farklı bölgelerinde yaşayan yahudilerin Filistin`e gelmesi için yer açan israil, bir taraftan siyahileri gönderirken diğer yandan da yahudilerin israile gelmesi için propaganda yürütüyor.

ALAN RAZI SATAN RAZI!

İnsan ticareti olarak da yorumlanabilecek yeni düzenlemeye göre israilde yaşayan siyahilere iltica hakkı tanımayan israil mültecileri topraklarına kabul etmesi için Ruanda`yı ikna etti.  İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Ruanda Cumhurbaşkanı Pol Kagami ile ABD`nin New York kentinde anlaşmaya vardı.

Anlaşmaya göre  Ruanda`ya gitmeyi kabul eden her mülteci için Ruanda hükümetine 5 bin dolar, gönüllü olarak gitmek isteyen her mülteciye de 3 bin 500 dolar ödeyecek.

MEDENİYET FARKI!

Türkiye 3 milyon mülteciye ev sahipliği yaparken israilin 40 bin mülteciyi Ruanda`ya göndermek için bu çeşit ahlaksız yöntemler kullanması iki ülkenin medeniyet farkları olarak yorumlandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir