• DOLAR 32.588
  • EURO 35.028
  • ALTIN 2463.378
  • ...
ÖSYM Bölge Üniversiteler İstişare Toplantısı Yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ÇORUM - ÖSYM Bölge Üniversiteler İstişare Toplantısına ev sahibi Çorum Hitit Üniversitesi Rektörü yanı sıra, Amasya Üniversitesi, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Sinop Üniversitesi, Ordu Üniversitesi ve Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörleri katıldı.

 

Toplantıda ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir, "ÖSYM'nin Geleceği" konulu bir sunum yaptı. Sınav güvenliği ve ÖSYM'nin şeffaflığı konularına vurgu yapılan toplantı yaklaşık 4 saat sürdü.

 

Toplantıda ayrıca 1 Nisan'da yapılacak olan YGS öncesi sınav uygulamaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı sırasında ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir toplantıya katılan üniversite rektörlerine, her bir rektörün üniversiteyi kazandıkları döneme ait ÖSYM sonuç belgelerini getirerek ilginç bir sürpriz gerçekleştirdi.

 

Toplantı sonrası hep birlikte geçilen akşam yemeğine Çorum Valisi Nurullah Çakır ve Çorum Belediyesi Başkanı Muzaffer Külcü de katıldı. Sohbet ortamında gerçekleşen yemekte, ülkemizin geleceği olan gençleri daha bilinçli ve iş hayatlarında daha başarılı olabilmeleri için neler yapılabileceği konularında genel fikir alışverişinde bulunuldu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir