• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Bakan Canikli`den Katar`daki TSK unsurlarına ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, resmi ziyareti kapsamında başkent Doha'daki Katar TSK Kara Unsur Komutanlığını ziyaret etti.

Komutanlığı gelişinde birlikte görevli subay ve astsubay tarafından karşılanan Canikli, tören kıtasını selamladı, birlik özel defterini imzaladı.

Faaliyetlere ilişkin bilgi alan Bakan Canikli, daha sonra askerlerin kaldığı tesislerde incelemelerde bulundu.

Katar TSK Kara Unsur Komutanlığı personeline hitap eden Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, askerlerin Doha'da Türk milletini temsil ettiğini belirtti.

Canikli, burada yaptığı konuşmada, "Çok ciddi bir tehditle karşı karşıya Türkiye. Sadece Türkiye değil dostlarımız da aynı zamanda. Özellikle Ortadoğu ve Körfez coğrafyasında ülkelerin haritaları, sınırları yeniden şekillendirilmeye çalışılıyor. Ülkeler bölünerek, daha küçük parçalara ayrılarak daha kolay yönetilebilir hale getirilmeye çalışılıyor. Türkiye üzerinde de bu anlamda operasyon yapılmaya çalışılıyor ama hamd olsun milletimizin çelik gibi iradesi, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve güvenlik güçlerimizin kahramanca duruşlarıyla bugüne kadar bu hain emellere ulaşamadılar, bundan sonra da Allah'ın izniyle ulaşamayacaklar." dedi. (İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir