• DOLAR 32.499
  • EURO 34.821
  • ALTIN 2442.331
  • ...
5 bin öğrenciye giyim yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Viranşehir İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik başlatılan kampanya kapsamında 5 bin 170 öğrenciye giyim yardımında bulunuldu.

Viranşehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın desteği ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda eğitim gören öğrencilere giyim yardımı devam ediyor.

Okul öğrencilerine verilen GİYİM paketleri içinde mont, pantolon, kazak, gömlek, çorap ve benzeri muhtelif birçok ürünün bulunduğu ifade eden Kaymakam Ömer Çimşit "İlçede eğitim öğretim faaliyeti yürüten 31 okulumuz için giyim yardımı talebinde bulunduk. 7 okulumuz için gelen giyim yardımlarını öğrencilerimize dağıtarak mutluluklarına ortak olduk. Bu yardım sayesinde 5 bin 170 öğrencimizin hem giyim ihtiyacına bir nebze olsun katkı sağlandı hem de öğrencilerimiz mutlu oldu. İnşallah talep ettiğimiz okullarımız içinde gelecek olan giyim paketlerini de dağıtarak daha çok öğrencimizi sevindirebiliriz." ifadelerini kullandı. (Sabri Acet-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir