• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
"Muhtaç ailelerin yüzünü güldürüyoruz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa Umut Kervanı tarafından Topçu Meydanı'nda ihtiyaç sahibi ailelerin yararına açılan kermesten elde edilen gelir, ailelere ulaştırıldı.

16 Ekim'de açılıp, 6 gün boyunca devam eden kermesten elde edilen geliri ailelere ulaştırdıklarını bildiren Şanlıurfa Umut Kervanı Başkanı Mahmut Çelik, ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatıp, yüzlerinin gülmesine vesile olduklarını söyledi.

Çelik, "Şanlıurfa Umut Kervanı olarak biz, her yıl kermes düzenliyoruz. Bu kermesin gelirlerini fakir ve mağdur ailelere teslim ediyoruz. 16 Ekim'de de fakir ve mağdurların yararına bir kermes açtık. Bu kermesten elde edilen geliri fakir ailelere teslim ettik. Elhamdülillah, yağmurun altında bile olsa muhtaç olan bir ailenin yanındayız. Tüm fakir ve muhtaç ailelere yardım elini uzatıp, yüzlerini güldürüyoruz. Fakirlerin ve muhtaçların yararına olan çalışmalara destek verilirse Allah-u Teâlâ da bizim işimizi ve çalışmalarımızı bereketlendirir." dedi.

Ayrıca Çelik, kermesin düzenlenmesinde emeği geçen ve kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. (Hüseyin Sayhar - İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir