• DOLAR 34.281
  • EURO 37.709
  • ALTIN 2910.798
  • ...
Kontrol noktasından kaçan 2 şüpheli gözaltına alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde dur ihtarına uymayarak otomobiliyle kaçan ve yaşanan kovalamaca sonucu yakalanan Suriye uyruklu 2 şüpheli gözaltına alındı.

Şahinbey ilçesi Güneş Mahallesi'nde yapılan yol kontrollerinde durumundan şüphelenilen 27 MM 976 plakalı otomobili polis durdurmak istedi. Polisin dur ihtarına uymayıp uygulama noktasından kaçan ve yaşanan kovalamaca sonucu otomobili terk ederek yaya olarak kaçmaya çalışan 2 şüpheli kısa sürede yakalandı.

Kısa süreli kovalamacanın ardından yakalanan Suriyeli şüpheliler polis tarafından gözaltına alınırken, otomobilde patlayıcı madde olmasından şüphelenilmesi üzerine polis caddeyi araç trafiğine kapatarak özel harekat polislerinin de yardımı ile çevre güvenliği aldı.

Otomobilde inceleme yapan bomba imha uzmanları yaptığı çalışmalarda her hangi bir suç unsuruna rastlamadı. Cadde otomobilin çekiciyle kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

Gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir