• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Hani Nerde?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Nerde! Ümmet, nerde edep, haya, ar. Hani nerde insanlık neden ümmet kardeşlerine yapılan zulme sessiz kalıyor. Neden israil vahşice Filistin`e saldırırken ve masum canlara kıyarken neden ümmet siyonistlerin mallarını evlerinde bulunduruyorlar ve alıyor.
Hani nerde! Genç davetçiler hani Peygamberimiz Muhammed (sav) yolunu sürdürecektik hani Muhammed (sav) gibi kafirlere siyonistlere karşı direniş gösterecektik hani Eyüp Peygamber gibi sabredecektik!
Resulullah (sav) buyurmuştu: “Müslüman, müslümanın kardeşidir ona haksızlık yapmaz zulme maruz kalsa onu korur.” Neden! Ümmet ayetlerin hadislerin hiçbirini bilmiyor neden ümmet bugün bu kadar cahil kalmış. uyan ümmet bu ağır uykudan uyan!
 

Bugün belki bazı çocuklar yetim ama bazılarıda hiç değilse ilimden yoksun değil, bazılarıda var ki anne babası var ama maalesef ilimden yoksun kalmış işte gerçek yetim ilimden yoksun olanlardır! Ey Resulüm! Sen bizi bırakıp gideli şeytana uyar olduk sözlerini unutur olduk. Hani kıyamet günün de ümmetine yani bizlere merhamet edip oğlun İbrahim, kızın Fatıma`yı feda edeceğin ümmete bak. Rabbim sen bizleri Peygamberimiz Muhammed (sav)`in merhametine, şefaatine laik ve dahi eyle. Amin.
Haydi Müslümanlar üstümüze düşeni yapalım iman nuruyla boyanıp kıyama kalkalım zalimlerin mallarını almayıp boykot edelim Selahaddin Eyyübi gibi kafiri Kudüs`ten çıkaralım.
 

Haydi mümin gençler üstümüze düşeni yaparım israil oğullarını Hz. İbrahim ve Hz. Yahya gibi İslam davet edelim tevhid dinin gereğini yapalım haydi gençler Zeynep olalım, Hüseyin`ler olalım onlar gibi dinimizi tebliğ edelim sen ey genç bu cahil ümmeti uyandırabilirsin bu ağır uykudan haydi ümmet uyan bu ağır uykudan uçurum kenarına gelmişiz. Farkında değiliz uyan ümmet uyan.
Selam ve dua ile kalın...

Kübra Topdemir / Diyarbakır - Yaş: 17


Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebileceği gibi bir mail adresi veya telefon numarası da yazabilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.
Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir