• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman yerel gazetelerinde 19 Mart 2012 Pazartesi günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;
 
Batman Basın.Com; `Batman`da Dünya Mustazafları Resim Sergisi Açıldı`
Batman Sevgi-Der, Halepçe Katliamının yıldönümü ve Dünya Mustazaflar Haftası nedeni ile fotoğraf sergisi açtı.
`Tarih Kara İnsanlar İle Doludur`
Batman Mustazaflar Cemiyeti`nin düzenlediği "Dünya Mustazaflar Haftası" etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti. Filistin Âlimler Birliği Başkanı Muhammed Ebul Xeyr`in de katıldığı etkinlikte, Halepçe Katliamı ve yaşanan zulümler anlatıldı
 
Batman Mezopotamya Gazetesi; `Minik Yürekten, Büyük Mesaj`
SEVDER tarafından, şimdiye kadar Ortadoğu, Irak, Türkiye ve bazı ülkelerde yaşanan olayların fotoğraf sergisi yapıldı.
`TÜMSİAD: Batman`da Ticari Dengeler Değişecek`
TÜMSİAD Batman Şube Başkanı Nezir Yeşilyurt, TÜMSİAD`ın KOBİ`lere destek veren bir kuruluş olma amacıyla kurulduğunu ve Batman`da SİAD`ları bir çatı altında bir araya getirmek istediklerini belirterek, Batman`da ticari dengeler değişeceğini ve Batman için 6-7 proje üzerinde çalıştıklarını ifade etti.
 
Batman Pusula Gazetesi; `Yardım ve Yataklıktan 3 Kişi Tutuklandı`
Batman`da PKK örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları iddia edilen ve gözaltına alınan 11 kişiden 3`ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
`Yardım Kömürü Operasyonu`
Batman`da valiliğin fakir ailelere ücretsiz olarak dağıttığı yardım kömürlerinin torbalarını değiştirerek farklı marka ile piyasa sürmek isteyenlere yönelik düzenlenen operasyonda bin 500 torba kömür ele geçirildi.
 
Batman Gazetesi; `Halepçe Katliamı Anlatıldı`
Batman Mustazaflar Cemiyeti`nin düzenlediği "Dünya Mustazaflar Haftası" etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti. Filistin Âlimler Birliği Başkanı Muhammed Ebul Xeyr`in de katıldığı etkinlikte, Halepçe Katliamı ve yaşanan zulümler anlatıldı.
 
Batman Postası; `Çatılar Uçtu!`
Batman`da sabah saatlerinde esen şiddetli rüzgar nedeniyle şehirlerarası otobüs terminalinin kapısı zarar gördü, çatısının bir kısmı uçtu.
`20 Mart Newroz İlanları Toplandı`
BDP`liler tarafından vatandaşlara dağıtılmak istenen Newroz`a davet ilanlarının üzerinde kutlama tarihi 20 Mart yazdığı için ilanlar polis tarafından toplatıldı. İçişleri Bakanlığı kutlamaların her İl`de 21 Mart`ta yapılacağını açıklamıştı.
 
Batman Barış Gazetesi; `Bomba Değil Rüzgar Bu Hale Getirdi`
Batman`da sabah saatlerinde esen şiddetli rüzgar nedeniyle şehirlerarası otobüs terminalinin kapısı zarar gördü, çatısının bir kısmı uçtu.
`Vay Uyanıklar vay!`
Valiliğin fakir ailelere ücretsiz olarak dağıttığı yardım kömürlerinin torbasını değiştirerek farklı marka ile piyasa sürmek isteyenlere yönelik düzenlenen operasyonda bin 500 den fazla torba(50 ton) kömür ele geçirildi.
Batman Doğuş Gazetesi; `İslam Baharı Süreci, Yeni Bir Dönemin Başlangıcı Olacak`
Batman Mustazaflar Cemiyeti Kadın Kolları Halepçe katliamının 24. Yıldönümü nedeniyle bayanlara yönelik panel düzenledi.
 
Batman Medya Gazetesi; `Fırtına Dev Kapıyı Uçurdu`
Hafta sonunda etkili olan şiddetli rüzgar, şehirlerarası otobüs terminalinin çatısını uçurdu.
 
Batman Umut Gazetesi; `Batman`da Halepçe Katliamı Konulu Panel`
Halepçe katliamının yıl dönümü nedeniyle Batman Özgür Eğitim-Sen tarafından Halepçe katliamı konulu panel düzenlendi.
 
Batman Çağdaş Gazetesi; `Raylarda Görünmez Tehlike`
Batman`ın ortasından geçen DDY`nin 50 yıllık rayları tehlikelere davetiye çıkarıyor. Batman- Kurtalan, Batman- Diyarbakır arasında sefer yapan yolcu ve yük trenlerinin kent içinden geçtiği güzergâh etrafında çit ve tel örgülerinin olmaması raylara yakın konutların sahiplerini kara kara düşündürtüyor.(Halid Coşkun-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir