• DOLAR 32.471
  • EURO 34.711
  • ALTIN 2435.964
  • ...
Öğrenci servisi ile belediye otobüsü çarpıştı: 2`si ağır 15 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Üniversitesi yolu üzerinde bir öğrenci servisi ile üniversite öğrencilerini taşıyan belediye otobüsünün kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2'si ağır 15 kişi yaralandı.

Kaza, saat 07.00 sıralarında Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü yolu Kuyubaşı TOKİ yakınında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Batman merkezden Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü istikametine gitmekte olan Mazhar Alphan yönetimindeki 72 S 0152 plakalı öğrenci servisi, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjü geçerek karşı şeride geçti. Servis, üniversiteden Batman merkez istikametine gitmekte olan üniversite öğrencilerini taşıyan Mehmet Er yönetimindeki 72 BB 997 plakalı belediye otobüsü ile kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışma sonucu meydana gelen kazada sürücüler Mehmet Er, Mazhar Alphan ile henüz isimleri öğrenilemeyen 10 üniversite öğrencisi  ve 3 sivil yaralandı. Yaralılardan 2 kişinin durumu ağır olduğu öğrenilirken kaza yerine çağrılan ambulanslarla yaralılar kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Büyük çaplı maddi hasarın yaşandığı kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (M. Sait Çelik - İLKHA) 






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir