• DOLAR 34.279
  • EURO 37.592
  • ALTIN 2881.102
  • ...
Uçağa binmek üzere olan 2 kişinin üzerinden uyuşturucu çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van Ferit Melen Havaalanı'nda İstanbul ve Antalya'ya gitmek üzere olan 2 şüpheli kişinin x-ray cihazından geçerken durumundan şüphelenilmesiyle üst aramalarında uyuşturucu ele geçirildi.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "07 Ekim 2017 günü Ferit Melen Havalimanı görevlilerimizce; Van'dan İstanbul iline gitmek üzere Havalimanına gelen Ö.Y. isimli bayan şahsın giriş kontrol noktasından geçtiği, X-Ray cihazında geçerken durumundan şüphelenilmesi üzerine, yapılan üst aramasında genital bölgesine gizlediği iki kapsülün birinde 11,20 Gram Toz Esrar, diğerinde 10,18 Gram Metamfetamin, Van'dan Antalya iline gitmek üzere Havalimanına gelen İran Uyruklu A.A. isimli şahsın giriş kontrol noktasından geçtiği, X-Ray cihazında geçerken durumundan şüphelenilmesi üzerine, yapılan üst aramasında ayakkabı tabanına zulalanmış 1 kilo 511 gram Afyon Sakızı ele geçirilmiştir." denildi.

Elde edilen uyuşturucu ile ilgili olarak Ö.Y. ve A.A.'nın "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak / Uyuşturucu Madde Nakletmek" suçundan gözaltına alındığı, gözaltına alınan Ö.Y. ve A.A. isimli şüpheliler için haklarında tanzim edilen tahkikatları evrakları ile birlikte çıkarıldıkları adli makamlarca Ö.Y.'nin adli kontrol kararı İle serbest,  A.A.'nın ise tutuklandığı belirtildi. (İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir