• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Gaziantep`te silahlı saldırı: Bir ölü bir yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde 2 arkadaş otomobilde otururken aralarında husumet olduğu iddia edilen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Arkadaşlardan biri hayatını kaybederken, biri de yaralandı.

Olay, Şahinbey ilçesinin Kıbrıs Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yusuf Çiçek (25) arkadaşı İbrahim Güney (25) kendisine ait 27 E 1223 plakalı otomobilde otururken, motosikletle yanlarına gelen H.G, isimli kişi yanındaki av tüfeği ile otomobile doğru art arda ateş etti.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Yusuf Çiçek'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Saldırıda yaralanan arkadaşı İbrahim Güney ise sağlık ekipleri tarafından ambulansla Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hayatını kaybeden Çiçek'in cenazesi otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken,  hastanede tedavisi süren arkadaşı Günay'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Bir kişinin ölümüne bir kişinin de yaralanmasına yol açan saldırı sonrası ise motosikletle kaçtığı öne sürülen H.G.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir