• DOLAR 34.273
  • EURO 37.692
  • ALTIN 2910.464
  • ...
DİKA Yönetim Kurulu Mardin`de toplandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Yönetim Kurulunun ekim ayı toplantısı, Mardin Valisi Mustafa Yaman başkanlığında yapıldı.

Ajansın devam eden mali destek programlarına ilişkin temmuz-ağustos dönemini kapsayan ilerleme raporlarının kurul üyelerine sunulduğu toplantıda, önerilen projeler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

25-28 Ocak 2018 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek 22'nci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katılım hususunun da görüşüldüğü toplantıda, çalışma raporları ve hazırlanan güdümlü projeler masaya yatırıldı.

Toplantıda; hükümetin yeni yatırım hamlesi kapsamında özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri için geliştirdiği ve Kalkınma Bankası tarafından yürütülen "Cazibe Merkezleri Programı Birinci Başvuru Çağrı Dönemi" sonuçları hakkında yönetim kurulu üyelerine bilgi verilerek, ajansın bütçesi ile harcamaları karara bağlandı.

Toplantıya; Mardin Valisi ve DİKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Mustafa Yaman, Batman Valisi Ahmet Deniz, Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Şırnak Valisi Mehmet Aktaş ve DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ ile diğer yönetim kurulu üyeleri katıldı. (M. Salih Keskin - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir